Στρατηγικό σχέδιο> Επικοινωνία - συμμετοχή "Φόρουμ διαλόγου": Πρόγραμμα και ατζέντα συναντήσεων 
 


Διαβάστε τα πρακτικά των εισηγήσεων στις συνάντησεις των Φόρουμ


 
1 (Περιβάλλον, υποδομές και ποιότητα ζωής),

 2 (Παραγωγικό σύστημα και ανταγωνιστικότητα)

3 (Κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή)

’ξονες και Δράσεις Προτεραιότητας 2010: Σύνοψη Αποτελεσμάτων Κοινωνικού Διαλόγου 
(αρχείο pdf, μέγεθος 829 ΚΒ)
.

φορείς και υπηρεσίες που συμμετείχαν στον κοινωνικό διάλογο για το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης (αρχείο pdf, μέγεθος 68,4 ΚΒ)

Για να διαβάσετε τα κείμενα πρέπει να έχετε το πρόγραμμα Acrobat Reader (κατεβάστε το ελεύθερα από το Adobe Acrobat web site).  Εγγραφείτε στο δελτίο ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-newsletter)

  

 


Υπό την εποπτεία της Επιστημονικής Ομάδας και στο πλαίσιο του Δομημένου Κοινωνικού Διαλόγου, έχουν διαμορφωθεί 4 Φόρουμ συζήτησης για το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης.  

Φόρουμ 1: Περιβάλλον, Υποδομές και Ποιότητα ζωής

Φόρουμ 2: Παραγωγικό Σύστημα και Ανταγωνιστικότητα

Φόρουμ 3: Κοινωνική Δικαιοσύνη και Συνοχή

Τελικό Φόρουμ: Προτεραιότητες Στρατηγικού Σχεδιασμού 
(γενική συνάντηση με συμμετοχή όλων των φορέων)

Για ειδικές πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία, το πρόγραμμα, την ατζέντα θεμάτων και τους συμμετέχοντες σε κάθε Φόρουμ Διαλόγου κάντε αντίστοιχα κλικ σε κάθε έναν από τους παραπάνω υπογραμμισμένους τίτλους (links).

Η διαμόρφωση των παραπάνω θεματικών Φόρουμ Συζήτησης ανταποκρίνονται στις βασικές αρχές του τρίπτυχου της "βιώσιμης ανάπτυξης": 1) Προστασία Περιβάλλοντος, 2) Οικονομική Ανάπτυξη, 3) Κοινωνική Δικαιοσύνη. Το Τελικό Φόρουμ καλείται να ολοκληρώσει τις επιμέρους, θεματικές, απόψεις και προτάσεις και να θέσει στέρεη βάση για την περαιτέρω πορεία επεξεργασίας και υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδίου.

Η λειτουργία των Φόρουμ ανταποκρίνεται επίσης στις αντίστοιχες επιδιώξεις για οικολογική ισορροπία και ποιότητα ζωής, διεθνοποίηση και χωρική συνοχή, ανταγωνιστικότητα και καινοτομία, ισότητα ευκαιριών και κοινωνική συνοχή. 

Τα 4 Φόρουμ διαλόγου θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του Δομημένου Κοινωνικού Διαλόγου.

 


: ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και την πρόοδο του Στρατηγικού Σχεδίου
 

 

Νέα και ανακοινώσεις - Πληροφορίες και βοήθεια για το site - Πείτε μας τη γνώμη σας για το site - Καταχωρείστε το site σας - Μηχανή αναζήτησης - Email Webmaster αρχική σελίδα


©
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2003