Στρατηγικό σχέδιο> Πληροφορίες και βοήθεια για το site

Σχόλια - κριτικές για το site


Αν χρησιμοποιείτε παλαιότερες εκδόσεις του Netscape (4.7 και πριν) παρακαλούμε στείλτε e-mail στη διεύθυνση vfourkas@estia.arch.auth.gr


 Ο διαδικτυακός τόπος (web site)  του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να καλύψει, στηρίξει, και εμπλουτίσει τις διαδικασίες πληροφόρησης, επεξεργασίας και υλοποίησής Σχεδίου. 

Παρ' ότι βρισκόμαστε μόλις στα πρώτα βήματα η κριτική, τα σχόλια και οι διορθώσεις των ανθρώπων που επισκέπτονται το  site θεωρούνται παραπάνω από πολύτιμη βοήθεια για την μελλοντική ανάπτυξη του . 

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω "φόρμα επικοινωνίας " και πατήστε "Στείλε " για να πραγματοποιηθεί η αποστολή του μηνύματός σας. 
Εναλλακτικά, μπορείτε να  το κουμπί "σχόλια-κριτική", το οποίο θα ανοίξει αυτόματα το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (π.χ. το Outlook του Explorer ή το Messenger του Nescape).

 

 

Νέα και ανακοινώσεις - Πληροφορίες και βοήθεια για το site - Πείτε μας τη γνώμη σας για το site - Καταχωρείστε το site σας - Μηχανή αναζήτησης - Email Webmaster 


αρχική σελίδα  


© Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2003