Στρατηγικό σχέδιο> Εγγραφές Εγγραφές
 


 
Εικονικά Φόρουμ Συζητήσεων: καταθέστε και συζητήστε την γνώμη σας (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) 

Λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ)


 


 

 


Εγγραφείτε στο δελτίο ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  (e-newsletter). 
Μέσω της εγγραφής σας  μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που έχουν σχέση με το Στρατηγικό Σχέδιο και την πορεία υλοποίησης του. 

Απλά πατήστε το κουμπί ("Εγγραφή στο δελτίο ενημέρωσης") και στείλτε την έτοιμη φόρμα email που θα ανοίξει χωρίς να γράψετε τίποτε επιπλέον. 

Αν χρησιμοποιείτε παλαιότερες εκδόσεις του Netscape (4.7 και πριν) παρακαλούμε στείλτε e-mail στη διεύθυνση vfourkas@estia.arch.auth.gr γράφοντας ΜΟΝΟ στο θέμα του "τίτλου" (subject) τη φράση "εγγραφή στο δελτίο".

Λόγω απαραίτητων ρυθμίσεων στο server που φιλοξενεί τις ιστοσελίδες του Στρατηγικού Σχεδίου, η λειτουργία της λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail list) και των εικονικών φόρουμ συζήτησης θα ανακοινωθεί σύντομα. Μετά τις απαραίτητες ρυθμίσεις το site θα δίνει επίσης τη δυνατότητα επικοινωνίας με το Γραφείο του Στρατηγικού Σχεδίου μέσω κατάλληλων αυτόματων φορμών.
 

 

Νέα και ανακοινώσεις - Πληροφορίες και βοήθεια για το site - Πείτε μας τη γνώμη σας για το site - Καταχωρείστε το site σας - Μηχανή αναζήτησης - Email Webmaster αρχική σελίδα


©
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2003